Rate this post
סודו של קינוח צרפתי קלאסי בגרסה פרווה וביתית
מאת: רז שלום
הסופלה שוקולד הזה הוא לא סתם קינוח, הוא חוויה של טעמים ומרקמים. רכותו הפנימית, עושרו השוקולדי, והרגע הקסום בו הוא תופח בתנור, הופכים אותו למושלם לאירוח מרשים. ובעיקר, הסופלה שוקולד הזה הוא פרווה ומושלם לקינוח לאחר ארוחה משביעה.
מצרכים
- 4 ביצים
- 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם)
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- ¾ כוס קמח
- קורט מלח
אופן ההכנה
- ממיסים את השוקולד המריר והשמן במיקרוגל.
- מקציפים במיקסר את הביצים השלמות עם הסוכר במשך חמש דקות.
- מוסיפים את תערובת השוקולד והשמן לקערת המיקסר וממשיכים להקציף מספר דקות.
- מוסיפים את הקמח וקורט המלח ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת למנג'טים ומוסיפים קוביית שוקולד לכל אחד.
- אופים בחום של 180 מעלות במשך 15 דקות בדיוק.