Rate this post
נתחי אסאדו רכים ועסיסיים ברוטב פטריות ויין, עם ניחוחות של תבלינים עשירים
מתכון של איטל איטלי
תבשיל אסאדו זה הוא יצירת אומנות קולינרית, המשלבת נתחי אסאדו משובחים עם פטריות עסיסיות ורוטב עשיר, המתבשלים יחד במשך שעות ארוכות ליצירת טעמים עמוקים ומרגשים. כל ביס מהתבשיל הזה הוא חוויה מענגת, המשלבת את רכות הבשר עם ניחוחות היין והתבלינים, ויוצרת מנה מושלמת לארוחת שבת חגיגית.
מצרכים
- נתח אסאדו ללא עצם
- 3 קופסאות פטריות שמפיניון
- צרור עלי סלרי
- 4 עלי דפנה
- פלפל אנגלי
- כף פפריקה אדומה
- קורט ראס אל חנות
- ½ כוס יין לבן (לפי כוס חד פעמית)
- 4 כפות רכז רימונים
- 2 כפות סילאן מרוכז
- מלח
- פלפל שחור
- תבלין בשר
- שמן
אופן ההכנה
- מפשירים את הבשר ומשמנים אותו בשמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס. צורבים אותו דקה בכל צד בסיר רחב.
- מוסיפים פלפל אנגלי, עלי דפנה, צרור סלרי, מים חמים ומבשלים 3 שעות על אש נמוכה.
- מכניסים לקירור לכמה שעות. לאחר שהבשר התקרר חותכים לקוביות ואת הנוזלים מסננים ושומרים בצד.
- לוקחים סיר רחב, שופכים את הפטריות, שמים פפריקה ומטגנים קלות. מוסיפים יין לבן, רכז רימונים ושאר התבלינים.
- חותכים את הבשר לקוביות בינוניות ומוסיפים מציר הבשר המסונן.
- מוסיפים עלי סלרי קצוצים ומבשלים עוד שעה על אש נמוכה.